Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke som rotar sig

 

En bok att skriva i

när vinden viner

runt mina ben

 

En penna som

letar sig fram

längs radernas labyrinter

 

En tanke som rotar sig

i hjärnans vindlande gångar

slår rot och fäster sig

stannar där tills den blir

nedpräntad på ett papper

 

Vad vore jag 

utan skrivkonstens kunskap

som lämnar levande bevis

på ett papper

 

Jag behöver skriva

det jag tänker

forma en bokstav

och förvandla den till ett ord

 

Jag behöver bygga en bro

för mina känslor

och förmedla dem till dig

Jag hoppas du vill ta emot dem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-29 02:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra :)
2015-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Tar tacksamt emot dina fina tankar...
2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra om de skrivna ordens betydelse!


2015-11-29

  Hanna Mari Wallin
ordens kraft och förmåga har obegränsade möjligheter.
2015-11-29

  Evelyn Falk Möller VIP
Dina ord raserar murar och bygger broar. Jag läser de gärna. Om och om igen.
2015-11-29

    ej medlem längre
En fin färd genom orden om att vilja skriva och vilja bli läst.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP