Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första advent

Stämningen höjs
Inte längre bara genomskinligt glas utan fönster med spröjs
En skinande tambur med major på vakt
Den bottenlösa gruvans glitter har lyfts upp genom sitt trånga schakt
Glimrar i den snövita luften
Blankis för piruetter framför min spis
Gyllene katter på bordet i rad
Kryddiga ångor stiger med stämningen upp mot taken
Lågan dansar stilla från första ljuset i adventsstaken
© Pretty Poet




Fri vers av Pretty Poet
Läst 422 gånger
Publicerad 2015-11-29 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet