Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROLLSPEL

 

Storasyster

överlevare

omhändertagare

 

sedan tonåren

 

för resten av livet

så självklart för alla

 

glömde mig själv

på livets väg

 

vet inte var jag är

 

vet bara

vart jag vill

 

bort till hem




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-30 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket känsla
2015-12-05

  KattenKin VIP
Det är svårt att ändra på roller vi axlat eller blivit tilldelade i barndomens familj, ska nästan till en privat revolt!
2015-12-05

    ej medlem längre
En sanning för många duktiga stora systrar, fint fångat..
2015-12-02

    ej medlem längre
En roll, utan audition, kan vara god eller som här mindre god, fint när du kan finna dig i andra roller, inte lätt alla gånger.
2015-12-01

  Petter Wingren
Gillar slutet som knyter ihop dikten
2015-11-30

  M.Eta
Skönt med en omhändetagande storasyster och dela jobbigt liv med. Fin text
2015-11-30

    Dan Myrbeck
Berärande, tänkvärt. Ja, det är lätta att fastna i roller. Stannar särkilt upp för:

bort till hem

2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Man orkar inte hur mycket som helst, vilket du förmedlar så bra i din text!
2015-11-30

    ej medlem längre
Duktiga flickor har en tung ryggsäck att bära...
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP