Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkhemmet rämnar eller...


Platsbrist i våra hjärtan

En rubbad tillvaro
i oförminskad takt

får vi på
oss själva ge akt

Den själens ro
som var besatt

var en chimär
inte en skatt

Tåget har kommit
in på stationen

och vi behärskar
inte situationen






Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-11-29 17:27



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ett skenande tåg är svårt för alla
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST