Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vandra i dödens dal, avsked...


din vind

 

allt är nära

ljuset är i mörker

mörker är ljuset

 

det svartvita

vi i det svarta

 

ljusets krona bärs av dig

mörkrets drottning

i ljuset går din väg

 

inga hinder mer

 

"Evening"

nu ..är det bra

det är bara bra nu

min vän

gråt inte mer

gå i ljuset




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-29 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP