Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ganska jättefull och naken. Tack och godnatt.


Full och kåt.

Jag vill bara bli älskad.
Jag vill älska.
Ensamheten äter mig inte.
Ensamheten äger mig inte,
inte ens nu efter två flaskor vin.

Baby, show me your love..

Två flaskor konsumerade.
Två timmars onanerandes.
Tillfällig njutning.

Jag dricker direkt ur flaskan,
gör allt för att känna något fallos-liknande mellan mina läppar.
Leker med tungan runt den,
fantiserar.
Spruta ner min mun..






Fri vers av Sofiisenasa
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-29 19:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör dricka oftare:)
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa