Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykting

Jag är en flykting
Ingen som suttit på en liten gummibåt utan mat i flera dagar
Jag flyr från mig själv




Fri vers av pathetic duck
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-29 22:31



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Vad ska du då fly ill?
2022-09-19

    ej medlem längre
touché
2017-09-28

    ej medlem längre
touché
2017-09-28

    Orkiden
Den som fängslat dig..
Kan du frigöra dig ifrån..
Ge den kamiljonten ej mera syre, se bort ifrån den ..svara den ej...
PÅ så sett förgör den sig själv och du blir fri...
Du är viktigast, det finns tid och plats för dig i den HÄRA världen..
Du har bara hållits borta ifrån Den, mot din vilja..
Du är ej någon flykting...
Du är du..
Kram
2017-07-01

    Lars Gullberg
Vicken skum tanke
tänk om alla gör det egentligen
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck