Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som jag aldrig sa

Du har sllrid funnits där i det värsta hur illa jag än betett migÄlskar dig så otroligt jävla mycket och vet att du inte litar på mig just nu och tror aldrig du kommer göra det heller.
Har prioriterat bort dig så många gånger för ingenting.
Bara känt mig kontrollerad för har alltid känt mig fri och när jag sårat dig har de gjort dig osäker vilket lett dig till att vilja veta allt jag gör. Som jag gjorde med dig
Och jag har haft svårt att släppa gångerna du sårat mig för varit så rädd.
Men jag vet att du varit helt redo att göra allt för mig på senaste och fattar inte hur jag kan ha blundat för det.
Men känner att jag vill kämpa för dig. Vill göra allt för att få vara med dig. Aldrig mer göra slut. Raderar alla sociala medier för dig.
Men du måste vilja då




Fri vers av pathetic duck
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-28 02:27



Bookmark and Share


  Trollbunden
Smärtsam dikt om att inte våga älska förrän det är för sent. Och plågan när insikten kommer efteråt. Det är vad dessa ord som aldrig sades, väcker hos mig. En öppen och ärlig dikt om försoning. Bra!
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck