Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatt

Jag kallade dig alltid för min solkatt
För du lyste alltid upp mina dagar
Och spred en värmande känsla ut i varenda fingertopp
Men du gick och kom bara som du själv ville




Fri vers av pathetic duck
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-11 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck