Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville bara dela av mig av det jag längtat efter såå länge


ÄNTLIGEN!!!!!!

Har i många år tänkt
Hur många fler dagar kommer jag orka mer
Och har äntligen ÄNTLIGEN kommit till tiden
I mitt liv där jag vaknar varje dag och känner att jag inte längre vill dö.
!!!!!!!
Finns hopp för alla<333




Fri vers av pathetic duck
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-05 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck