Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner kärleken hopp

 

En blick räckte,

jag drömmer inte längre

en värme som sprids

genom hud som möts

 

i en sekund

av en andning

ur lust som förvandlar

en svaghet till styrka

 

i ruset av längtan

i dimslöjans doft

jag ber mina händer

att stadga min kropp

                            

i frälsning förstärker sig

viljan att älska

i förlåtande dagar

finner kärleken hopp.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-30 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP