Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje år dör min syster




1.12 2015
föds du för sjuttiotredje gången
utan att överleva

minnet har dödat dig
från första stund
för jag slåss med min skuld
över varför du gav upp

så rättvis är jag

så satans arg är jag
på att du inte finns

den här natten
kan gudarna glömma

den här natten
glömmer jag aldrig

den enda natten varje år
du lever upp
och dör framför mina ögon

sorry sister
gråten är slut
men jag vakar nogsamt natten igenom
ifall du skulle behöva mig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 02:37



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
kramar...
2015-12-01

  Maud Louise
Så sorgligt - känner igen! Det finns nätter som aldrig någonsin kommer att glömmas.....
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP