Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkt som en sång


lämnad

 

lever i det andetag

du lämnade mig i

en smärtans barbarí

ett irrande tivolí

 

 halkar runt

i den värld som blivit min

en plats av maktlöshet

och splittring

 

letar svar  i främlingar ögon

 söker trygghet i var famn

men sjunker allt djupare

i var främmande hamn

 

vandrar ensam i natten

och frågar träden

varför du försvann

viskar tyst ditt namn

 

lät mina läppar

möta någon annans

tills jag kände mig 

främmande i mig själv,

som någon utan själ

 

sökte finna min  väg ut

och lät tiden rinna på

utan sömn och nattlig vaka

för jag ville vinna dig tillbaka

 

 

 

 Copyright - ©Gisela Nordell

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gisela Nordell
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-01 04:30



Bookmark and Share


  Henning Hson
Det här kan bli riktigt bra. Man vill höra dig sjunga den....
2016-01-14

  Lars Hedlin
En bra och stark text!
2015-12-05

    ej medlem längre
Så fint så!
2015-12-01

    ej medlem längre
Vackert och vemodigt lyser dina ord.
2015-12-01

  ULJO
En alldeles lysande text. En passande melodi till och du är hemma.
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell