Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framom främsta linjen

Hörde ensam röst
från darrande bröst
i bräckliga vågor
av flämtande lågor

Endast eko
nästan dränkt
bortom pk
men ärligt tänkt


Hörde ensamt steg
bland de som teg
i håglösas lavin
bröts då apatin

Ekot växte till
svårt att sitta still
när linjer korsas
och bojor krossas


Hörde två röster
vända mot öster
harmoni bland skri
hur det kan bli

Ton blev till ackord
av inre själavård
då två blir flera
ej ensam mera


Hörde flera röster
formas till en
förda samman
kvinnor och män

av en röst
ord gav törst
av ett steg
mod gav tröst




Bunden vers (Rim) av Regular
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 17:48



Bookmark and Share


  Thurizas
snyggt, hörde hur det stegades fram när jag läste :D
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular