Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på svag is

 

hon pratar  om saknaden av vodka

vi fanticerar om ....

hon skrattar

nöjer sig med drömmen

om vodka

minnen

det levda livet

kanske skräcken

viljan  att inte minnas

det röda trådet




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-01 22:40



Bookmark and Share


  Nina.H
Man få nöja sig med minnet så länge man har det kvar.. med vodka blir det näppeligen sämre.. :)
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP