Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur skall det gå med vårt slöseri av jordens resurser??


MILJÖN ÄR I KLIMATERIET

Stormen i mitt öga
RASAR
över skenäktenskapet
med MILJÖN.

På världens arenor
BLÖDER SCENARIOT
av CANCER.

Alla liken skriker ...
Naturen är sviken
JORDEN
ÄR
ett kosmiskt spektakel.

ÄNGLAMARKEN är
förledd, prostituerad
av politiken ...
till en turistattraktion ...
klädd ... med påmålad kosmetika.

Under huden
vomerar avfallet ... i en slutstation.
LUGN BARA
INGEN FARA
slösa inte spara.

AJA BAJA
självbevarelsedriften
är en självbelåten konstruktion
som förtär oss ... av vår vällevnad.

LÄKAREN har en leende ordination
GE GAIA lite mer placebo ....
läget är under kontroll.

Skrytsamma stora ord
står i vägen för de små.
TABLÅ:
VEM VILL LEVA SÅ????

Vi andades
och skrek ... om frihet
... snart finns bara ekot
och våra tårar kvar.





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP