Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation

full av kemikalier
färdas jag genom landskapets gråa skalor
ett varuhus stoltserar på det en gång bördiga fältet
jag är fri igen men fängslad i ensamheten




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-05 10:08



Bookmark and Share


  JOLS
Sorgsamt men berörande :)

2016-01-17

  anits VIP
Berörande!
2015-12-27

    ej medlem längre
Så mycket smärtsamma känslor i denna.
kramar
2015-12-23

  Ljusletaren
Rörande naket fint/kram
2015-12-22

  Katinka VIP
Berörande. Det finns oändligt djup här mellan raderna.
2015-12-06

  Ingrid Trolle
En stor sorg uttryckt
i en mycket bra form
i tunga ord och rader.
Önskar dig allt gott!
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling