Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller mig nära verkligheten

Du står nära mig, jag står nära dig
vi står nära varandra
Det händer att jag drömmer bort
I något som kanske verkar lite överdrivet

Men om du drömmer samma drömmar om mig
Så gör du mig inte besviken
även om det inte kommer hända
För jag vet inte hur man spelar spelet kärlek

Jag håller mig nära verkligheten
Även om jag drömmer mig bort ibland
Men jag låter det bara vara drömmar
För jag vågar inget annat

Jag håller mig nära verkligheten
Även om jag drömmer mig bort ibland
Fast jag slutar inte tänka på dig
För du är lika intressant för det.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-05 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream