Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med mänsklighetens ondska


I VÄNTAN PÅ VINTER


Än faller ingen
snö

men när som helst
dalar den ner
i en dag av osol

Då, ja då; ljusnar nejden
Då, kan vi åter le en stund

Kanske lagom till Lucia
och ystra barn
jublar i slänterna

En drömtillvaro
i en vansinnig värld
där våld eskalerar

Mina bleknade bruna ögon
försöker se
att allt är möjligt

Jag söker fred
och jag tillhör...

Jordens vanligaste människa




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2015-12-06 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST