Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finskorna



först tar jag
på dem

eller tar jag på
dem

sen tar jag dem

sen sätter jag
på dem

om jag stampar
så gör jag det aldrig på dem

kanske i dem
på sätt och vis

det beror på
hur jag fyller upp dem

sen väntar
dans-s-korna




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-06 12:04



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Bugga baby bugga !!!!
2015-12-06

  gunnnar nylund VIP
Men, de nötta å slitna frans-skorna
slänger du väl bort??
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP