Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känn det

 

om inget hade hänt

hur hade det varit

 

vad gjorde dig så upprörd...

var det jag eller han

eller dina egna känslor

du trodde du skulle kunna döda dem

känslorna

 

det går inte ser du

det går inte

 

bara lida

i tystnad

 

men jag ser dig

ändå




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-06 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP