Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt vatten

 

man säger det bäst själv

vad man lider av

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-06 23:10



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Joo... så är det! Ingen annan har samma insyn i mitt grumliga vatten...
2015-12-08

  Nina.H
Precis.. som poesi.
2015-12-07

  KYREUS of Sweden
Jomen - vis (s)t
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP