Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan till liv

 

Och helt plötsligt hade hon

kommit till Paradiset

och hon skrev och skrev

Det fanns ingen hejd  för orden

inom henne som ville ut

 

Och hon struntade i alla oförrätter

och hon förlät alla människorna

Men mest av allt förlät hon sig själv

för att hon inte hade vågat leva

 

Hon såg åter platsen där hon hörde hemma

I det estetiskt sköna

 

---

 

När själen blir fri

och anden får möta skapandets kraft;

känns det som att komma till

Nirvana  -

där lidandets ursprung är livstörsten. 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-07 01:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som innehåller mycket saker och liv som får en att tänka till!
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här!
Bra skrivet.

2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP