Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självpresentation




Jag är en alltid lika glad lärka
som slår sina vingar i skyn.

Jag älskar människorna mer
för varje dag.

Jag har skrivit en bok.

Den heter JAG.

Ingen får läsa den
utan min tillåtelse.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 08:15



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
härlig!!!!!!
2015-12-07

  Staffan Nilsson
Den här är rolig!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP