Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat; Bleeding love- Leona Lewis.


Om bara....

Jag stängde av mig från smärtan.

Som jag visste skulle ta över mig,
Utan tvekan.

''You cut me open and I keep bleeding (love)''

Orden ekar fortfarande i mitt huvud.
''Det är bara för att jag älskar dig Felicia.
Jag vill inte se dig förstöra något som är så fint.''

Kanske var det för att du var den första som sa det till mig.
Med en sån ärlighet som kunde skära sönder sten.

''I don't care what they say, I´m in love with you.''

Och när min vän frågade mig vad för slags framtid jag önskade mig.
Så sa jag att jag ville komma hem till dig.




Fri vers av Flisan
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan