Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte utan mig !

3 år har gått väldigt fort
känns som jag knappt har fått något gjort
När jag ser det som glimrar mest
I en värld där det mesta bara är grått

Vi skiljs från varandra
Fast det vill inte jag
Vart du än nu tar vägen
vill jag följa dig dit

Jag vill vara nära dig
så gå inte utan mig
Jag vill inte bli ensam
Jag vill inte bli kvar här utan dig

Nej! gå inte utan mig
Jag kommer sakna dig
Kommer sakna varje ord jag hört
Kommer sakna ditt vackra sken




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream