Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidslinjen

aorta sträcker sig
längs hela kroppen
den kan inte gillas, delas, kopieras
raderas
den är bara din
men styrs inte av dig - då
den är röd
ingen skärmdunk heller
haracharkra
från ascendens till descendens
delar sig i höjd med naveln

Vi behöver avstånd
för att komma nära
en vildhund tog platsen






Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP