Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemligen

 

nu är jag hemma

äntligen ändligen oändligen

längtligen längtat längligen

det var verkligen fruktan värt

genom

efter

alla dessa år

hemligen

ohämmat

hemma




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-08 13:22



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Skön känsla
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP