Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet utan självförödmjukelse



allt jag hittills sagt
kan vändas till sin motsats
eller vara
på ett helt annat sätt

det är inte därför jag pratar skit
skriver nåt som kallas dikt

det är ju för att upprätta en dialog
med mig själv

subjektiv statskonst
egocentrisk politik

galenskap
filofjonkerier
med snusmumriken
på åskådarplats

jag har alltid mina första skor
ovanför sängen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-08 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP