Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isande skräck av blå ögon





att sent omsider upptäcka
att den du talar med tycker
att vissa människor
inte får finnas




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-08 19:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En upptäckt man inte önskar göra. Vilken besvikelse man kan känna, särskilt om det är en vän eller liknande.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP