Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alba som liten valp


Platt fall

 

i dag hände det igen

det blev ett platt fall

nu på köksgolvet

vad det beror på

det finns det ingen förklaring till

det är otäckt

mycket otäckt

det gick bra även denna gång

nästa gång kanske det inte gör det

jag har svårt att mig upp

hur länge jag satt på golvet i dag

vet jag inte riktigt

kanske en timme

under den tiden hann jag bestämma mig

i morgon ska jag ringa kommunen

höra efter om jag inte har rätt

att få ett trygghets larm

jag tror det skulle vara en trygghet

för mig som är så mycket ensam

nu ska jag lägga mig

vila min mörbultade kropp

hoppas allt kännas bättre

när den nya dagen är här

 

 

anits 9 december 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-09 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt och klokt....
2015-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att man känner sig trygg...det ska nog inte vara några problem med att få ett sådant larm...
2015-12-12

  Eva Helene VIP
Fy så otäckt, såklart vore det skönt och tryggt för dig med ett larm. Det måste du väl vara berättigad till!
2015-12-10

    Dan Myrbeck
Låter väldigt klokt!
2015-12-10

  ULJO
Precis ett trygghetslarm är är en billig investering.
2015-12-10

  Ljusletaren
Nu ringer du på störten för att få dig ett trygghetslarm och lova mig det?

Kramar om och kramar om igen och blåser goa energier till din mörbultade kropp /kram
2015-12-10

    ej medlem längre
Sköt om dig min vän du har säkert rätt till ett trygghetslarm. Glöm inte att be före du ringer....
2015-12-10

  aol
Så ångestfyllt
Hoppas dom hittar orsaken jag vet en vän Astrid som bara föll så, du måste få ett trygghetslarm hon kom till ett fint servicehus och fick det så bra där, kram vännen,
2015-12-10

  Bibbi VIP
Nya styrkekramar!
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP