Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna sig mindervärdig


Det är ju ett hån

Ilskan rinner av mig
det är inte lönt
att alls bry sig
när man inte ens,
har existensberättigande ju
det är ju ett hån
när man på dejt ska gå




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-12-10 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa