Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförmögen att oälska

Aldrig har jag sett så många flickor som ser ut precis som du, när jag lovat mig själv att sluta leta. 

Aldrig har jag hört så många människor nämna ditt namn som nu, när jag intalat mig själv att jag inget vill veta. 

Aldrig har jag räknat minuter så noga som nu, när jag inte längre väntar på svar. 
Aldrig har jag tagit så väl hand om dig som nu, när du inte längre finns kvar. 

Aldrig har jag trott på ödet så väl som nu, när det svikit mig till tårar. 
Aldrig har jag trott att tid läker någonting förrän nu, när minnen sårar. 

Aldrig har jag hört din röst på så många platser som nu, när jag slutat lyssna efter dina toner.


Aldrig har jag känt precis din vackra doft så nära som nu, när jag tycker mig känna den ibland miljoner.

Aldrig har jag saknat någon så mycket som den enda jag inte vill sakna. 
Aldrig har jag vaknat så ofta som dessa nätter, när jag aldrig vill vakna. 

Aldrig har jag tänkt på dig så mycket som när jag vet, att det inte tjänar något till. 
Aldrig har jag någonsin orkat så mycket, som nu, när jag inte vill. 

Motsatser flätar mig samman.
Aldrig är varje dag, Varje dag är aldrig aldrig.




Bunden vers (Rim) av sidfot
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-11 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sidfot