Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm.

Den dag jag slutar att drömma
är den dag jag väljer att dö
den dag jag inte hör melodin
är den dag jag inte vill sjunga mer

Om jag bara kunde gå förbi
ärren är kvar och här för att stanna
nu är den sista snöflingan fälld
vårens blomma blir återställd

Om jag en dag går förbi
skyltfönstret med minnen av vårt liv
där speglas allting vi en gång sagt
och alla skratt vi någonsin haft
kan vår gud se oss nu
låt oss sluta händerna nu ikväll

Låt mig finna friden i mitt hem

- M-L




Övriga genrer av MissLurifix
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-11 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix