Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprickan, vart leder den oss?

Det är en spricka i fasaden som växer sig större
Hur kunde det blir såhär
Är inte gud på min sida längre?
Det är en spricka i dörren där ljuset lyser igenom
Ett ljus av hopp som jag behöver för att skina

Om jag har gud på min sida
Vem är då emot mig när jag behöver dig?
Det är en spricka i stengolvet där jag nu står
Där du en gång förklarade din kärlek
Ensam står jag kvar sjungandes ditt namn

Om gud lämnade mig nu
Byggs alla sprickor ihop igen?
Eller blir de stora ärr?
Du ger upp den jag alltid varit
Jag har gett upp hoppet på lyckan
jag har gett upp hoppet på bönerna

Det är en spricka i handtaget där jag står
Jag överlämnar mig själv till dig
Din kärlek är lika sällsynt som min kärlek till dig
Så jag säger det nu
Lämna mig inte ikväll

Jag älskar dig.




Fri vers av MissLurifix
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-13 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix