Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att du kanske...

Det gör ont i mig
Att kanske aldrig få se dig le igen
Den här känslan kväver mig
Att en dag kanske aldrig mer få hålla din hand
Den river i halsen
Att kanske aldrig mer få känna dig

Med vatten till anklarna vandrar jag genom havet
En känslostorm flyger genom mig
Mitt behov är att ha dig nära mig
Jag kommer vara ärrad i flera år
Om du kanske lämnade mig nu

Jag är mer hjärta nu när du står bredvid mig
Jag har mer själ nu innan du såg mig
Jag har mer känsel nu innan du strök min arm

Den dag du såg mig fick du mitt hjärta
Och jag ber dig att aldrig lämna det åter.






Fri vers av MissLurifix
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-20 14:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert att läsa..berör i hjärtat ...

Du är en duktig poet..skriver med hjärtat..
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix