Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

henki

 

tuule hiljaa

tuule vierelleni

tuule hiljaa

tule kanssani

tuuli tuo

mulle unelmani

tuule hiljaa

tuule vierelleni




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-12 19:17



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
finskan som vackrast
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP