Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Godnatt mitt barn, godnatt min vän, godnatt för er som lämnat mig för längesen.
Nu är det dags för mig att blunda med, så därför skriver jag detta brev som ett avsked.

Kom ihåg allt vi haft och det som vi lämnar kvar, på det som verkligen betyder och det som vi har.
Tiden hann ifatt mig tillslut, därför är det dags för mig att flyga ut.
Till ett ljus av kärlek och ro, där mina sista dagar jag ska bo.

Godnatt mitt barn, godnatt min vän, godnatt för er som lämnat mig för längesen.
Nu är det dags för mig att blunda med, så därför skriver jag detta brev som ett avsked.

Där är min eld, som ingen någonsin mer kommer lägga ved. Där den sakta får avta, under nattens mörka sken, under trädets förstörda gren.
Som är en symbol för hur allt kan gå itu, där allt som man tror är i framtiden, egentligen är nu.




Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace