Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övermannad

 

Klär på mig

lager på lager

för att stänga ute

hålla på avstånd

dock

finns de små hålen

där kommer de in

drar genom kroppen

skjuter

kylvasst

 

blottad

och genomfrusen

ger jag upp

låter mig övermannas 

talar sanning med mig själv

trycket släpper

jag överlever

ännu en gång

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 434 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-13 15:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande ...
2016-03-29

  Linda CH VIP
Befriande!
2015-12-17

  Ljusletaren
Bra ordat om att släppa på trycket när det känns eller är jobbigt/ kram
2015-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd text...bra skrivet...
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om sorgarbete.
Texten passar bra i många olika sammanhang.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling