Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassligt tänkande


Låt mig sjunka
Så djupt in i trans
Att jag inte önskar att
Jag var någon annanstans

För med livet på ryggen ser jag allt så klart
Att inte ens dimman kan skymma
Mina spår visar vart jag vart

Så hel men så sprucken
Gått av eller mitt itu
Inte ens regnet kan få mig att dansa
Det enda min fötter kretsar kring är du

Så ge mig något mot den här känslan
Den är så brännande kall
Som en sommarnatt på island
Även om jag vet att det är mitt kall

Så ge mig något mot den smärta som var dag äter av min kropp
Ett andetag, en pause ett nytt hjärta
Eller kanske något som ger mig hopp

Hopp om bättre världar
Efter min kropp lämnat din jord
Eller något helare än det jag skapat
Eller att alla ska ha mat på sitt bord







Bunden vers (Rim) av Emelie Hansen
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-14 11:23



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt fint!
2016-01-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra samt starkt anfört
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen