Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vems lilla käkben tänker du på...


så lite så

 

jag hade ingen stroke

eftersom det inte syntes på CT-skalle

att jag låg livlös ramlade och haltade

det gäller ej när det skrivs ej med röntgen strålar

 hade svårt att andas troddes det var astma

fast egentligen så var det andnöd på grund av blodbrist

men det gäller ej det syntes ej

 

jag hade inget fel på tänderna som försäkringskassan låter laga

för det syntes inte på bilderna

det var 2009

 

nu är det 2015

inget syns på bilderna

fina ytor  snygga tänder

men...

under kronan så låg det en spricka

som nästan tog död på denna flicka

hela livhelvetets lilla frö...

...

 

nu är det i bihålorna

men det syns ej på bilderna....

mjukdelars infektion

är bara lite rotation

spring hit och spola

vi vill dig skola...

så jag får käka alvedon

jag äter vitlök

som finns i mitt lilla kök

dricker citron

dricker citron....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-14 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP