Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv klarar jag nätt och jämnt Fritt fall på Grönan...


Start


Ryggen trycks bak
och bröstkorgen in
näsan fylls snabbt
av en hoppressad luft
Öronen domnar
vid intet som mycket
Fötterna skakar
och ögonen vill inte
veta sin visshet

Utsatta sinnen,
ni dallrar i kör!

Så pulsen
den har aldrig varit
så hög
sedan födseln

Så jordytan
Är du helt säker på
att du vill lämna den

Bröstet trycks in,
bröstet trycks in.



30/11 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 21:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Hu...
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP