Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är bättre med dig


Livet är bättre med dig min vän

Luften känns frisk

Frosten glimmar




Livet är bättre med dig min vän

Du som väljer vara mig nära





Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-14 21:11



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart skaldat!
2015-12-17

  Titti Rydberg VIP
Vad kallar d denna texten om inte poetisk
Tjusigt komponerat
2015-12-15

  bumerang
Att en vänskap kan få "frosten att glimma", det är vackert beskrivet.
Den metaforen glimmar - av guld.
2015-12-15

  Hanna Mari Wallin
en text som ger glädje och hoppfullhet
gemenskapen är den som stärker oh ger mening till livet på allvar.
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt