Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lika god kålsup


Teleantipati


Ser som präntade rader
dina lysande elaka
lasertankar

dina svåröverträffade hålbrännarord
och funderar över
hur de kan undgås

När du inte tänker
får jag äntligen vila
Alla rader suddas ut

tills jag sänder ett dylikt
meddelande
själv.



27/11 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-14 22:00



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
"Arga katter
får rivet skinn."
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP