Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna på google


En sann poet!

Nu har jag fått en sådan kick av kärlekspoesi
att jag befinner mig i värsta ruset!
När jag öppnar denna 'låda' så finner jag ytterligare
en dikt av kärlek.
Det är så magiskt att jag inte kan låta bli att kommentera
på högsta nivå.
Orden flödar i olika skepnader som får mitt blod att flöda
som aldrig förr!!

Denna kvinna vet säkert med rätt vem
jag har i åtanke!
Du gör min dag så vacker som en sommardag,
trots mörkret finner jag denna låga som
stillar min själ.

Härliga Zavanna med en sådan inlevelse av poesi
inom dig!!
Bokmärker allt du tillverkar med ord!!
En varm kram / Soligajag_1




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-15 08:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...hon är högt uppskattad...liksom du skriver hon varma och sköna dikter som man mår bra av...härlig hyllning...
2015-12-17

  Angel of love
Vacker och underbar hyllning till en sann poet.<3
2015-12-15

  louisegirl
Fin hyllning till Zavanna <3
2015-12-15

    Dan Myrbeck
Zavanna skriver aldrig bra.

Hon skriver alltid mycket bra!
2015-12-15

  LizaH VIP
Jättefin gest och vackra ord som förgyller själen.
2015-12-15

    ej medlem längre
Rörs till tårar...tack från hjärtat för dessa underbara ord. Kram

2015-12-15

  Ljusletaren
Vilken härlig kärleksgest till din fina poetvän /kram
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP