Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En enda kyss som varade i en evighet...


Minnet som förblir

Minnet som förblir
obefläckat.

Kyssen som räckte
en hel nyårskväll

Djup och nära tills
våra hjärtan slog i
samma takt och vi
kände att inget mer
behövdes.

Två blev en låga och
förundran var stor.

Det blev aldrig vi men
glömmer aldrig den kvällen
i slutet av 60-talet.

Din mun liknar hans...




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-15 18:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En underbar text full av liv och känsla
2015-12-16

  Katinka VIP
En otroligt fin dikt om ett minne att bevara i hjärtat.
2015-12-15

    ej medlem längre
Gott minne.
2015-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Spåren finns i vårt minne. Försvinner aldrig. Fint diktat!
2015-12-15

  M M Mannheim VIP
Och min i början av 70 talet hade en mun som du.....För mig samma mun då som nu ????
2015-12-15

    ej medlem längre
Så vackert minne vännen
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP