Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res dig ur askan Fenix

Kvinna över 40, ser mig själv i spegeln, och vad är det jag ser Grå och dassig, blek och trött, var är gnistan, som gör att du ler För inte så länge sedan äntrade du scenen Dansade dina moves alltmedan, männen omkring dig hysteriskt fick hårt mellan benen Du förde dig med auran av glans en donna med power De andra flickorna hade inte en chans För deras aura var så much lower Förförelsens slöja är inbyggd i dig kvinna Hur länge till ska det dröja innan du ur ditt vemod ska försvinna Skärp dig och bejaka dig på nytt När har du tillåtit dig att förfalla Du ska stå upp på nytt Du är inte ute ur matchen Tvärtom, Du är en winner Du är vacker som få, och har ännu den rätta touchen Så schas med din dysterhet, schas, se till att den försvinner!

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-16 02:52



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
"Du är inte ute
ur matchen
Tvärtom, Du är en winner "

// Yes I am!
2016-06-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja bort med den.

En kvinnas ego, hennes inre bekräftelse, hennes erotiska samt divina aura, bör ständigt bejakas.

Hon bör uppmärksammas, få vara i centrum, bejakas samt betjänas.

Så att hon blommar, så att hennes blomma fritt kan växa.

2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale