Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dött hjärta i kåt kropp



det stöter bort dig
kroppen stöter bort det
du stöter bort kroppen

depressionen föddes
då hjärtat dog

du andas ständigt ett sista hopp




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP