Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från en fotograf.


Att Ge av sig själv berikar mitt inre.

Ge någon en varm kram som du ser på,
just denna person kommer att se tillbaka
på detta och minnas din gest.

Ge någon en klapp på axeln och tala om att
han/ hon är duktig på att sälja sina varor.
Denna person kommer ihåg dig och ditt
sätt att engagera sig.

Ge någon en varm blick som gör att
du får ett härligt leende tillbaka.
Denna kvinna blev så glad av just ditt
sätt att visa glädje att hon sjöng en
trudelutt.

Ge någon ett handtag av din kraft som
du har inom dig.
Denna människa blir så glad av ditt sätt
att Ge så han bjuder dig på en
kopp kaffe hos honom.

Ge någon ett fång rosor som ett bevis
på din tillgivenhet för att hon är den hon är!
Denna person vet inte hur hon ska tacka
dig för att hon blir så till sig av glädje!

Ge någon beröm för det vackra hantverk
hon skapat med sina egna händer.
Denna person tackar dig gång på gång
för att du gjort hennes dag så underbar!

Det lilla jag just gjort för alla och envar
berikar mitt inre så mycket.
Jag njuter utav att få ge av mig själv.
Gör underverk just idag !!

Så ler hela världen åt dig!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-17 22:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänker direkt på mitt lilla ordspråk:

En komplimang är ett frö
som kan växa till vänskap
eller kärlek.

2015-12-18

  Ljusletaren
Du får mig att tänka på de som betalar för en kaffe + bulle för att ge till den som kommer efter han eller hon. Glädjen med att någon har gett något till dig bara så där utan vidare. Det är också glädje!
Ja vi ser och kramas för lite *sant* /kram
2015-12-18

  louisegirl
Tänkvärda ord...
Fint!
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP