Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdjungeln

Singel och desperat, söker efter han/hon den rätta. Bläddrar bland selfie-bilder, äter ej oss mätta. Rader med ord, som ska locka dig till en date. Resultatet blir troligen att du får ännu en "mate". PM som skickas, i hopp om att få bli så där kär. Anonyma nick, som påstår sig vara en Lars eller Per Men akta dig på nätet, här finns fullt med bus. Vill bjuda dig på en fika, hemma i hans stora ensliga hus. Eller kanske omvänt en kvinna som med dig driver. Lindar in dig med fingret, ack vad det sedan i plånboken svider. Tar ditt nummer och ringer dig på jobbet och om natten. Hotar dig, stalkar dig, du får en psykopat efter dig där bakom ratten. Singelsidor, dejting, Facebook och nätet i all ära. Ensamma själar som längtar, trånar och vill ha någon nära. Saknaden av ömhet, kärlek och en trygg famn. Återstår att se om ens flirt rodde det i hamn.




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-18 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale